woensdag 12 juni 2013

Wie is er jarig dan?


Het Geinfestival? Ik ben mede-organisator van dit feest omdat we blij zijn met ons vernieuwde winkelcentrum Gein. Eindelijk iets waar je je kids wél alleen een boodschapje wilt laten doen. Je moet weten dat ik mijn oudste van 10 altijd naar Reigersbos stuurde voor een boodschap. Verder weg, maar wel heel wat plezieriger vertoeven dan in het oude winkelcentrum van Gein. Je zou er nog niet dood gevonden willen worden. 

Nu mag hij naar Winkelcentrum Gein omdat het hele winkelcentrum beter oogt. Het Geinfestival op 29 juni 2013 is dus een feest ter ere van het nieuwe winkelcentrum Gein. En ik? Ik bouw het feestje erom heen, geheel op vrijwillige basis voor een betere buurt.

woensdag 5 juni 2013

Een feestje verbroedert


 
Op zaterdag 29 juni 2013 bouwen we een feestje in het Winkelcentrum van Gein, Amsterdam Zuidoost. Een feestje voor de vernieuwing van het winkelcentrum, een feestje voor een betere buurt.

We vliegen een RODEOstier in, een meterslange hindernisbaan en een draaimolen voor de kleintjes. Maar we hebben ook muziek! TOPzangeres Graziëlla Hunsel Rivero, rappers en een vrouwenkoor. Sportcentrum Henny Pleizier geeft demonstraties voor jong en oud.

En last but not least... je maakt kans op MEGAprijzen. Een auto, fietsen, een minuut gratis winkelen bij Jumbo Verboom, een jaar lang gratis sporten bij Henny Pleizier en Staatsloten via Primera Vlaskamp.

Waarom ik dit feestje promoot?
Omdat ik als voorzitter van Stichting de Blokhut, medeorganisator mag zijn van dit grote feest. Ik vind dat een geweldige eer. Waarom? Omdat onze stichting zich inzet voor een BETERE BUURT. Omdat ik denk dat de buurt af en toe een feestje nodig heeft. Omdat een feestje mensen bij elkaar brengt en verbroedert. Dat kan de buurt alleen maar ten goede komen.


Locatie: Winkelcentrum Gein, Wisseloord
Datum: zaterdag 29 juni 2013
Tijd: 12.00 uur-17.30 uur
Updates via Facebook: Winkelcentrum Gein (deel en like)

Zorg dat je er bij bent!