donderdag 16 november 2017

What goes around, comes around...


Vijf jaar later.
7 november 2012: Een karatetrap op een voetbalveld vloerde hem direct, terwijl hij niet eens in de buurt was van de bal. Zinloos geweld, zinloos politie onderzoek, zinloze tuchtzaak, leugens en bedrog, falend ziekenhuis, hypocriete voetbalclub... maar bovenal een kind van amper 10, met heel veel pijn, ruim anderhalf jaar lang.
17 november 2017: Precies 5 jaar later. Nog steeds ondervindt hij hinder van die zinloze karatetrap van toen. Maar wat zijn we er wijzer van geworden... Verdriet en boosheid hebben zich omgezet in kracht, doorzettingsvermogen en positiviteit. Ik ben trots op mijn kinderen, op ons gezin, als ik zie hoe we ons er doorheen hebben geslagen. Ik heb er zelfs een carrière switch door gemaakt... Want wat is het belangrijk dat kinderen kunnen spelen en sporten in een veilige omgeving, waarin respect en fair play daadwerkelijk de boventoon voeren. En tegen alle betrokkenen van toen zou ik willen zeggen... What goes around comes around. Prettige wedstrijd allemaal!

woensdag 25 oktober 2017

Top!



Niet te geloven, mijn blog is er gewoon nog! Ik was helemaal vergeten, dat ik een soort van digitaal dagboekje bijhield. In 2014 schreef ik voor het laatst. Nu 3 jaar later word ik per toeval, via Facebook, aan de site herinnerd. TOP! Ik ga zo nu en dan weer wat schrijven :-)


Inzet:
Updates Sport en Spelactiviteiten in Amsterdam
Verhuur Bumperballen
Verhuur Smoothy Fiets/ Blenderbike
Verhuur Waterloop ballen
Verhuur overig Sport- en Spel materiaal
Verkoop T-shirts subtiele teksten via webshop
Ellen Jansen

😀