woensdag 3 juli 2013

Én een ster voor winkelcentrum Gein

2de ster keurmerk Veilig Ondernemen voor Gein

Geinfestival 2013
Een prachtige feestelijke dag en niet te vergeten... vertegenwoordigers van het Stadsdeel waren ook van de partij: Tjeerd Herrema, stadsdeelvoorzitter Amsterdam Zuidoost en Emile Jaensch, portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling van stadsdeel Zuidoost. Van Eigen Haard kwam directeur Elke Heidrich langs. 

Winkelcentrum Gein ontving de 2e ster Keurmerk Veilig Ondernemen.  






Gilbert Verboom, Primera Vlaskamp, Stichting de Blokhut, Sportschool Pleizier
Bedankt!


dinsdag 2 juli 2013

En óf het een succes was!

Onovertroffen Graziëlla Hunsel Rivero!
Bommetje was het op het anders zo verlaten grasveldje in het vernieuwde winkelcentrum Gein. Bommetje en super gezellig. Er was muziek, er waren optredens, er was een draaimolen, een rodeostier en een hindernisbaan voor kids. Kinderen werden geschminkt, er werden gratis hapjes uitgedeeld, er stonden tal van kraampjes en iedereen leek het naar zijn zin te hebben.

Zó willen ze het zien in Amsterdam Zuidoost. Zó moet het zijn in Gein.

Henny Pleizier Zumba!


Het was een feest voor jong en oud en het was een écht Zuidoostfeest. Met rappers en een vrouwenkoor, met allround zangeres Graziella Hunsel en een Blazers kwartet. Verder hadden we Gein Zingt, Los Bollos en Sportcentrum Henny Pleizier met een daverende Zumba show en een fantastisch judo optreden.

Muziek op Maat

De rodeostier... wat een succes!
BuurtHuis rappers... Steengoed!


We hadden alles, het was ongekend en we waren er trots op. De kraampjes werden bemand door Buurvrouwen Netwerk Gaasperdam, Meer Maatjes, Vrouwen aan de Knoppen, Health Center Cho, Voetje voor voetje, Kinder Service Hotels, de politie, de brandweer, Eigen Haard, Zeilvereniging Gaasperplas, Sportbuurtwerk, het fiets graveerteam, Natuurproducten en een Pop nagel nummerbordenactie.

Schminken bij het Kinder Service Hotel

Voetje voor voetje


Buurvrouwen Netwerk is gelukkig ook van de partij


Bovendien werden er een paar schitterende prijzen weggegeven. Een auto, twee fietsen, een jaar lang gratis sporten bij Henny Pleizier, vijf keer een minuut gratis winkelen bij de Jumbo, gratis Staatsloten, een kappersbon en een gratis behandeling bij Health Center Cho.


Beduusde Winnares van de auto

Uitgelaten winnares van de fiets

  Iedereen bedankt!!!


Volgend jaar weer!

 

De vrolijke organisatoren, Gilbert Verboom, Ellen Jansen, Kaisan Pleizier (en Johan Vlaskamp waar ben je nou?)

 

Met dank aan

  Stichting de Blokhut

-ván, vóór en dóór de buurt-