dinsdag 30 oktober 2012

Een nieuw begin




Beetje zelfspot kan nooit kwaad...
Aan alles komt een einde. Dit is mijn laatste blogpost voor Wij.nl Ik vond het heerlijk om mijn leven met Jesse, Michelle, Tim, Julia en Emiel met jullie te delen. Eerst in mijn columns voor het tijdschrift Wij Jonge Ouders en later in mijn blogs voor Wij.nl. Bedankt WIJ!
Ik blijf bloggen op deze blog.
Ik blijf schrijven voor Wij Jong Ouders: De Bijlmer bevalt.
Ik blijf ook andere artikelen schrijven.

Aan alles komt een einde en het is tijd voor iets nieuws. Iets nieuws in de vorm van deze nieuwe blog, maar ook iets nieuws in de vorm van een drietal prachtige boeken. De boeken hebben alle drie betrekking op zwangerschap, bevallen en op nieuw leven. De boeken worden uitgebracht in samenwerking met een drietal heel bijzondere vrouwen. Ík ben enorm trots op zowel de boeken als op de samenwerking en ik zou zeggen… houd het in de gaten! Verder schrijf ik natuurlijk nog nieuwe kinderboeken. Ik geef lessen Journalistiek op basisscholen en ik heb bovendien een huis vol kinderen. Inspiratie genoeg dus!

Aan alles komt een einde, het is tijd voor iets nieuws, maar… werken doe ik alleen als mijn kinderen op school zijn of slapen óf als Emiel thuis is. Dáár verandert niets aan. Ruim tien jaar geleden heb ik heel bewust gekozen voor kinderen en ik wil zoveel mogelijk van ze genieten. Voor je het weet is hun kindertijd voorbij, vliegen ze uit en mag je hopen dat ze nog eens langs fladderen. Officieel val ik dus onder het kopje ‘thuisblijfmoeder’. Noem het ouderwets, ik noem het geëmancipeerd. Heel geëmancipeerd zelfs. En… heel gelukkig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten